15 Milletvekili Büyükşehir'i Anlattı

Gündem 26.05.2013 - 16:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4272+ kez okundu.
 

15 Milletvekili Büyükşehir'i Anlattı

İl Başkanı Hüseyin AKYOL, 18-19 Mayıs tarihlerinde tüm ilçelerimizi kapsayan Büyükşehir çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.

İl Başkanı Hüseyin AKYOL, 18-19 Mayıs tarihlerinde tüm ilçelerimizi kapsayan Büyükşehir çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.  İl Başkanı AKYOL, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın projesi doğrultusunda 20’den fazla İl’de olmak üzere bir çalışma gerçekleştirdiğini bu doğrultuda 18-19 Mayıs tarihlerinde 15 milletvekillerimizin Ordu’ya gelerek Büyükşehir’i anlatmak, Büyükşehir’in ilimize getirdiği avantajları izah etmek varsa tepkiler onları alıp, çözüm noktasında ne yapabiliriz çalışmalarını yaptılar.Büyükşehir ile ilgili merak edilen uygulamalar ile de karşı karşıya kalacağız. 19 ilçemize, Beldemize ve köylerimize giden milletvekillerimiz büyükşehir’in ne olduğunu ne getirdiğini Ordululara anlattılar. Daha önce CHP ve MHP Ordu’da bazı beldelerimize giderek oralarda mitingler düzenlediler, Büyükşehir yapan iradeyi adeta yok saydılar, gittikleri yerlerde, ülkeyi bölüyorlar, eyalet sistemi getiriyorlar diyerek milli duygularımızla oynadılar, size ilçe söz verdiler ama sizi ilçe yapmadılar diyerek vatandaşlarımızı partimiz aleyhine kışkırtmaya çalıştılar, hatta büyükşehir yasasını bilmelerine rağmen, eski siyasilerin denizi olmayan yere denizi ilinize getireceğim gibi 20 -30 sene öncesi siyasi ve politik söylemlerle sizi biz ilçe yapacağız diye olmayacak sözü verdiler, ne yaptılar ne ettilerse onların yaptığı bin bir türlü cambazlıkları oynadıkları oyunları tutmadı, ana muhalefet ve yavru muhalefetin büyükşehir oyununu milletimiz bozdu. Öyle diyorlardı ! buralara gelemezler , sizin karşısına çıkamazlar diyorlardı, onların bilmedikleri bir şey vardı,bu partiyi yani AK PARTİ’yi bu millet kurdu , işte onu göz ardı etmiş, ana muhalefet ve yavru muhalefet bir kez daha hırslarına , tuğu emellerine yenik düşmüştü, 11 yıldır bu aziz millet için yerelde Ordu muz için çalıştığımızı ,sağduyulu vatandaşlarımız ,bizi her seçimlerde AK PARTİ’nin oyunu artırarak bağrına basan ordulu hemşerilerimiz biliyor, biz bunu biliyoruz. ama ana muhalefetin ve yavru muhalefetin temsilcileri bir türlü bunu bilmiyor ve anlamak istemiyorlar. 19 ilçemizi, beldelerimizi, hadi bu beldeye gelinde görelim dedikleri beldelerimizi, köy ve mahallerimizi İlçelerimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, muhtarlarımızı, en önemlisi bizi biz yapan ordulu hemşerilerimizi 2 gün boyunca ziyaret ettik. Büyükşehir’i anlattık. Köy ve Mahallelerimize büyükşehir ile kısa zamanda nasıl hizmet verileceğini örnekleri ile anlattık, beldelerin kapanmasının belde halkı için olumsuz değil aksine hizmetlerin daha kaliteli daha hızlı ve daha rantabl olacağını izah ettik.  
İl Başkanı Hüseyin AKYOL, 18-19 Mayıs tarihlerinde tüm ilçelerimizi kapsayan Büyükşehir çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.

İl Başkanı Hüseyin AKYOL, 18-19 Mayıs tarihlerinde tüm ilçelerimizi kapsayan Büyükşehir çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.

 İl Başkanı AKYOL, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın projesi doğrultusunda 20’den fazla İl’de olmak üzere bir çalışma gerçekleştirdiğini bu doğrultuda 18-19 Mayıs tarihlerinde 15 milletvekillerimizin Ordu’ya gelerek Büyükşehir’i anlatmak, Büyükşehir’in ilimize getirdiği avantajları izah etmek varsa tepkiler onları alıp, çözüm noktasında ne yapabiliriz çalışmalarını yaptılar.Büyükşehir ile ilgili merak edilen uygulamalar ile de karşı karşıya kalacağız. 19 ilçemize, Beldemize ve köylerimize giden milletvekillerimiz büyükşehir’in ne olduğunu ne getirdiğini Ordululara anlattılar.

Daha önce CHP ve MHP Ordu’da bazı beldelerimize giderek oralarda mitingler düzenlediler, Büyükşehir yapan iradeyi adeta yok saydılar, gittikleri yerlerde, ülkeyi bölüyorlar, eyalet sistemi getiriyorlar diyerek milli duygularımızla oynadılar, size ilçe söz verdiler ama sizi ilçe yapmadılar diyerek vatandaşlarımızı partimiz aleyhine kışkırtmaya çalıştılar, hatta büyükşehir yasasını bilmelerine rağmen, eski siyasilerin denizi olmayan yere denizi ilinize getireceğim gibi 20 -30 sene öncesi siyasi ve politik söylemlerle sizi biz ilçe yapacağız diye olmayacak sözü verdiler, ne yaptılar ne ettilerse onların yaptığı bin bir türlü cambazlıkları oynadıkları oyunları tutmadı, ana muhalefet ve yavru muhalefetin büyükşehir oyununu milletimiz bozdu. Öyle diyorlardı ! buralara gelemezler , sizin karşısına çıkamazlar diyorlardı, onların bilmedikleri bir şey vardı,bu partiyi yani AK PARTİ’yi bu millet kurdu , işte onu göz ardı etmiş, ana muhalefet ve yavru muhalefet bir kez daha hırslarına , tuğu emellerine yenik düşmüştü, 11 yıldır bu aziz millet için yerelde Ordu muz için çalıştığımızı ,sağduyulu vatandaşlarımız ,bizi her seçimlerde AK PARTİ’nin oyunu artırarak bağrına basan ordulu hemşerilerimiz biliyor, biz bunu biliyoruz. ama ana muhalefetin ve yavru muhalefetin temsilcileri bir türlü bunu bilmiyor ve anlamak istemiyorlar.

19 ilçemizi, beldelerimizi, hadi bu beldeye gelinde görelim dedikleri beldelerimizi, köy ve mahallerimizi İlçelerimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, muhtarlarımızı, en önemlisi bizi biz yapan ordulu hemşerilerimizi 2 gün boyunca ziyaret ettik. Büyükşehir’i anlattık.

Köy ve Mahallelerimize büyükşehir ile kısa zamanda nasıl hizmet verileceğini örnekleri ile anlattık, beldelerin kapanmasının belde halkı için olumsuz değil aksine hizmetlerin daha kaliteli daha hızlı ve daha rantabl olacağını izah ettik.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.