105 YAŞINDA ATV KULLANAN MEHMET YILMAZ KAZA GEÇİRDİ

Asayiş 23.06.2016 - 16:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4354+ kez okundu.
 

105 YAŞINDA ATV KULLANAN MEHMET YILMAZ KAZA GEÇİRDİ

105 yaşındaki Mehmet Yılmaz ilerleyen yaşına rağmen kullandığı ATV aracıyla kaza yaptı.

Gölköy’de Saatçi Mehmet Amca olarak tanınan Mehmet Yılmaz tam 105 yaşında. Bir zamanlar saatçilik de yaparak geçimine sağladığı için onu herkes Saatçi Mehmet Amca olarak tanıyor. Her işini kendi gören ve ilerleyen yaşına rağmen hemen her şeyi hatırlayan Saatçi Mehmet Amca ilerleyen yaşana rağmen ATV kullanıyor. Ancak saatçi Mehmet Amca, ATV sürerken bir köpeğin önüne çıkması sonucu kaza geçirdi. Gölköy Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Yılmaz’ın açılan başına 6 dikiş atıldı ancak sağlık durumu iyi. Saatçi Mehmet Amca’nın şimdi tek isteği kaza sonrası el konulan ATV’sini geri almak.
105 yaşındaki Mehmet Yılmaz ilerleyen yaşına rağmen kullandığı ATV aracıyla kaza yaptı.

Gölköy’de Saatçi Mehmet Amca olarak tanınan Mehmet Yılmaz tam 105 yaşında. Bir zamanlar saatçilik de yaparak geçimine sağladığı için onu herkes Saatçi Mehmet Amca olarak tanıyor. Her işini kendi gören ve ilerleyen yaşına rağmen hemen her şeyi hatırlayan Saatçi Mehmet Amca ilerleyen yaşana rağmen ATV kullanıyor.

Ancak saatçi Mehmet Amca, ATV sürerken bir köpeğin önüne çıkması sonucu kaza geçirdi. Gölköy Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Yılmaz’ın açılan başına 6 dikiş atıldı ancak sağlık durumu iyi. Saatçi Mehmet Amca’nın şimdi tek isteği kaza sonrası el konulan ATV’sini geri almak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.