MERAL, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU…

Gündem 27.01.2015 - 12:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3511+ kez okundu.
 

MERAL, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU…

İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan Meral, TİBDER Genel Başkan Yardımcısı oldu...

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan MERAL, Tüm İtfaiyeciler Birliği Derneğinin Ankara' da gerçekleşen 9. Olağan Genel Kurul toplantısında Genel Başkan Yardımcısı olarak yönetimde yer aldı.  1994 yılında ilk kuruluş çalışmalarına başlayan Tüm İtfaiyeciler Birliği Derneği,  4 yıllık çalışmaların ardından “Tüm İtfaiyeciler Birliği Derneği” adı ile 1998 yılında İstanbul’da resmi kuruluşu gerçekleştirmişti. DERNEĞİN GENİŞ KAPSAMLI BİR MİSYONU VAR… Derneğin görevleri ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan Meral yaptığı açıklamada, “Dernek Türkiye'deki tüm İtfaiye Teşkilatlarında;  Meslek birlikteliğinin ve koordinasyonun sağlanması. araç, ekipman, istasyon, kıyafet ve eğitim standardizasyonunun sağlanması, itfaiyecilik mesleğinin etik değerlerine uyulmasının sağlanması, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında birliktelik sağlanması, Uluslar arası etkinliklerde Türkiye İtfaiye Teşkilatlarının en iyi şekilde temsil edilmesinin sağlanması gibi misyonu yürütmektedir” dedi. MESLEĞİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ… Türkiye İtfaiyeciler Birliği Derneği tarafından kendisine tevdi edilen görevden dolayı gurur ve mutluluğu bir arada yaşadığını ifade eden Meral, “Ordu Büyükşehir Belediyemizi ulusal boyutta temsil etmenin ağırlığını ve heyecanını yaşıyoruz.  Ayrıca itfaiyecilik gibi kutsal bir mesleğin vizyonu ve misyonu çerçevesinde itfaiye teşkilatları ile ilgili çalışmalara aktif olarak katkı sağlamak; yangın güvenliği ve afet konularında yapılacak mevzuat çalışmalarına katkı sağlamak gibi amaçlar doğrultusunda çalışacağız. Birçok itfaiyeci kardeşimizin maruz kaldığı itfaiyecilik mesleği ile ilgili meslek hastalıkları konusunda yapılacak çalışmaların yapılmasında katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. ORDU BÜYÜKŞEHİR FARK OLUŞTURUYOR… İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan Meral açıklamasının sonunda, ‘Türkiye'de itfaiyecilik mesleği ve hizmet kalitesini dünya standartlarına taşımak’ gibi vizyona sahip olan dernekte kendisine genel başkan yardımcısı gibi üst yönetim kadrosunda yer verilmesinin, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İtfaiye Dairesi Başkanlığının yaptığı çalışmaların ülke genelinde fark oluşturduğunun bir göstergesi olduğunu ve bunun da yerel yönetimler tarafından dile getirildiğini belirtti. .
İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan Meral, TİBDER Genel Başkan Yardımcısı oldu...

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan MERAL, Tüm İtfaiyeciler Birliği Derneğinin Ankara' da gerçekleşen 9. Olağan Genel Kurul toplantısında Genel Başkan Yardımcısı olarak yönetimde yer aldı.

 1994 yılında ilk kuruluş çalışmalarına başlayan Tüm İtfaiyeciler Birliği Derneği,  4 yıllık çalışmaların ardından “Tüm İtfaiyeciler Birliği Derneği” adı ile 1998 yılında İstanbul’da resmi kuruluşu gerçekleştirmişti.

DERNEĞİN GENİŞ KAPSAMLI BİR MİSYONU VAR…

Derneğin görevleri ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan Meral yaptığı açıklamada, “Dernek Türkiye'deki tüm İtfaiye Teşkilatlarında;  Meslek birlikteliğinin ve koordinasyonun sağlanması. araç, ekipman, istasyon, kıyafet ve eğitim standardizasyonunun sağlanması, itfaiyecilik mesleğinin etik değerlerine uyulmasının sağlanması, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında birliktelik sağlanması, Uluslar arası etkinliklerde Türkiye İtfaiye Teşkilatlarının en iyi şekilde temsil edilmesinin sağlanması gibi misyonu yürütmektedir” dedi.

MESLEĞİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ…

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Derneği tarafından kendisine tevdi edilen görevden dolayı gurur ve mutluluğu bir arada yaşadığını ifade eden Meral, “Ordu Büyükşehir Belediyemizi ulusal boyutta temsil etmenin ağırlığını ve heyecanını yaşıyoruz.  Ayrıca itfaiyecilik gibi kutsal bir mesleğin vizyonu ve misyonu çerçevesinde itfaiye teşkilatları ile ilgili çalışmalara aktif olarak katkı sağlamak; yangın güvenliği ve afet konularında yapılacak mevzuat çalışmalarına katkı sağlamak gibi amaçlar doğrultusunda çalışacağız. Birçok itfaiyeci kardeşimizin maruz kaldığı itfaiyecilik mesleği ile ilgili meslek hastalıkları konusunda yapılacak çalışmaların yapılmasında katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

ORDU BÜYÜKŞEHİR FARK OLUŞTURUYOR…

İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan Meral açıklamasının sonunda, ‘Türkiye'de itfaiyecilik mesleği ve hizmet kalitesini dünya standartlarına taşımak’ gibi vizyona sahip olan dernekte kendisine genel başkan yardımcısı gibi üst yönetim kadrosunda yer verilmesinin, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İtfaiye Dairesi Başkanlığının yaptığı çalışmaların ülke genelinde fark oluşturduğunun bir göstergesi olduğunu ve bunun da yerel yönetimler tarafından dile getirildiğini belirtti.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.