“DÖRT MEVSİM ORDU” FOTOĞRAF SERGİSİ SAMSUN’DA

Sanat 16.04.2016 - 11:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3209+ kez okundu.
 

“DÖRT MEVSİM ORDU” FOTOĞRAF SERGİSİ SAMSUN’DA

Ordu’nun doğal ve tarihi güzelliklerini anlatan “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf sergisi, Samsun’da ziyarete açıldı.

  Büyükşehir Belediyesi, Samsun İlkadım Belediyesi, Ordu Büyükşehir Kent Konseyi ve Ordu Sevgi Derneğinin girişimleriyle düzenlenen serginin açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Atila Tatar, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet Güngör ve Samsun’da yaşayan çok sayıda Ordulu katıldı.   HEMŞEHRİLERİMİZLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ   Sergi açılışından önce bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’da, Kocaeli’de, Sakarya’da ve diğer illerde yaşayan hemşehrilerimizle her zaman bir araya gelmeye ve aramızdaki bağları güçlendirmeye gayret ediyoruz” dedi.   SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ   Genel Sekreter Çöpoğlu, Samsun ve Trabzon gibi iki komşu ilin Büyükşehir Belediyeleri olarak başkan ve genel sekreter düzeyinde sürekli istişare halinde olduklarını, yapılan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARI ANLATILDI   Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, yol ve su gibi altyapı çalışmaları, TEDES, Ünye Port, Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Melet Park, atık yönetimi, doğalgaz çalışmaları ve diğer birçok projeyle ilgili bilgi verdi.   SAMSUN’DA ÇOK SAYIDA ORDULU VAR   Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da yaşayan çok sayıda Ordulu olduğuna dikkat çekerek; “Asıl olan insani meziyetlerdir. Aynı memleketli olmak ve hemşehrilik bağları da toplumumuzun birbirine sımsıkı kenetlenmesinde çok etkilidir. Ordu’nun tarihi ve doğal güzellikleri ile dört mevsim sosyal yaşamına ait fotoğrafları, Samsun’da sergilemekten son derece mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   İlkadım Belediyesi Sergi Salonunda açılan “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf sergisi 15-22 Nisan tarihleri arasında ziyarete açık olacak.        
Ordu’nun doğal ve tarihi güzelliklerini anlatan “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf sergisi, Samsun’da ziyarete açıldı.
 
Büyükşehir Belediyesi, Samsun İlkadım Belediyesi, Ordu Büyükşehir Kent Konseyi ve Ordu Sevgi Derneğinin girişimleriyle düzenlenen serginin açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Atila Tatar, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet Güngör ve Samsun’da yaşayan çok sayıda Ordulu katıldı.
 
HEMŞEHRİLERİMİZLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ
 
Sergi açılışından önce bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’da, Kocaeli’de, Sakarya’da ve diğer illerde yaşayan hemşehrilerimizle her zaman bir araya gelmeye ve aramızdaki bağları güçlendirmeye gayret ediyoruz” dedi.
 
SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ
 
Genel Sekreter Çöpoğlu, Samsun ve Trabzon gibi iki komşu ilin Büyükşehir Belediyeleri olarak başkan ve genel sekreter düzeyinde sürekli istişare halinde olduklarını, yapılan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARI ANLATILDI
 
Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, yol ve su gibi altyapı çalışmaları, TEDES, Ünye Port, Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Melet Park, atık yönetimi, doğalgaz çalışmaları ve diğer birçok projeyle ilgili bilgi verdi.
 
SAMSUN’DA ÇOK SAYIDA ORDULU VAR
 
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da yaşayan çok sayıda Ordulu olduğuna dikkat çekerek; “Asıl olan insani meziyetlerdir. Aynı memleketli olmak ve hemşehrilik bağları da toplumumuzun birbirine sımsıkı kenetlenmesinde çok etkilidir. Ordu’nun tarihi ve doğal güzellikleri ile dört mevsim sosyal yaşamına ait fotoğrafları, Samsun’da sergilemekten son derece mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
İlkadım Belediyesi Sergi Salonunda açılan “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf sergisi 15-22 Nisan tarihleri arasında ziyarete açık olacak.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.