TURNUVA DÜZENLENECEK

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Haftasında Koronavirüsüne rağmen gençleri unutmuyor. Milli Mücadelenin 101. yılında Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 3 farklı oyunda E-Spor turnuva düzenleyecek. 
Ülkemizde salgının devam etmesi nedeniyle yerel spor müsabakalarının ve okul spor faaliyetlerinin durdurulmasının ardından digital oyun platformunda yaptığı  Evinizden Çıkmadan E-Spor ve Oyun Turnuvasıyla önemli bir başarıya imza atan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  E-Spor Turnuvasıyla sportif faaliyetlerine devam ediyor.
3 Oyun ile turnuvayı açıklayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü müsabakaların 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü itibariyle başvuruları almaya başlıyor. Başvurular 15 Mayıs 2020 Cuma Günü Saat 17:00'da son bulacak.  Dereceye giren takımlara ve bireysel sporculara madalya ve çeşitli hediyeler Ordu Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından verilecek. Turnuva 15 Mayıs 2020 Cuma Akşamı saat 20:30'da League Of Legends turnuvasıyla başlayacak.