NARKOTiKDEN OPERASYON

Ordu ve Ünye Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada 6 ayrı olayda 2 gram Skunk maddesi, 1 gram esrar maddesi ile 1 gram kokain ve14 adet sentetik ecza maddesi ele geçirdi.
Polis Merkez Amirliğince hakkında adli işlem   yapılan 5 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı, 1 şahıs   hakkında ise uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapıldı.
 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce   yürütülen soruşturma kapsamında haklarında uyuşturucu madde ticaretinden   dolayı adli işlem yapılan 2 şüpheli şahsın ikametlerinde arama yapılırken,   şüphelilerden biri tutuklandı.
 Farklı bir suçtan dolayı bir ikamette yapılan   aramada 2 gram Skunk maddesi ele geçirildi. Şüpheli bir şahıs hakkında   uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem gerçekleştirildi.
 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe   üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şüpheli şahıs ile araçta yapılan   aramada 1 gram esrar maddesi ile 1 gram kokain maddesi ele geçirildi.
Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince 1   şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele   Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 14   adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu   madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.