ULUBEY'DE AKIL ALMAZ KAZA
Edinilen bilgiye göre; Dün gece rahatsızlanan ve hastaneye giden Temel ve Nazan Yüksel çifti, hastaneden çıkınca yanında otomobili kullanan eşi olmadığı halde Nazan Yüksel, minibüse oturdu. Minibüs bu sırada birden geri geri akmaya başladı.
Otomobil sürücüsü Temel Yüksel, içinde eşi olan minibüsün geri gittiğini görüp arabaya binmeye çabaladı ancak başaramadı ve kolları kırıldı. Bu sırada Nazan Yüksel, kendini araçtan yere attı ancak aldığı darbelerden ağır yaralandı.
İlk müdahaleleri hastane personeli tarafından yapılan çift, Ordu’da özel bir hastaneye sevk edildiler. Daha 3 ay önce anne olan Nazan Yüksel, yoğun bakımda tedavi altında tutulurken hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Eşi Temel Yüksel’in de kollarının kırık olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.